A e dini pse norvegjezët i vendoѕin mollët јаѕhtë oborrit? Përgjigja është mbreslënëse

Cilesia e jetës ndryshon nga njeri vend në tjetrin dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë lart.

Një detaj se si janë edhe shumë socialë me njëri tjetrin, është vjelja e pemëve.

Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i varin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund të ushqehen me to.

Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale. Sikur të ndodhte kjo gje edhe në shumë vende te tjera të botës, përfshirë edhe vendin tone.