Amerika nuk i shet dron as armatim Serbisë

Armët e reja amerikane për ushtrinë e Kosovës

Për dallim nga Turqia që i shet armë Serbisë, pastaj ndonjë krodhe edhe Kosovës, Amerika kurrë nuk i ka shitur armë Serbisë. Kosovën e ka furnizuar me armatim e me trajnime, e mbanë ushtrinë e Kosovës dhe e trajnon si të ishte pjesë e ushtrisë amerikane.   

Sa dinë ta çmojnë këtë fakt shqiptarët e Kosovës?

Shumica janë mirënjohës, pakica e kanë trurin e shpërlarë.