Arrestohen në Beograd vëllezërit problematik serb – ditë më parë rrahën publikisht një kamerier

Një video u shfaq në rrjetet sociale që tregojnë anëtarët e Departamentit të Policisë Kriminale (UKP) duke arrestuar katër persona.

Policët me pranga i nxjerrin nga kafeneja e një qendre tregtare në Beograd dhe sipas informacioneve jozyrtare bëhet fjalë për vëllezërit Vidoviq, Miljan dhe Ljuban.

Siç shihet në rrjetet sociale bëhet fjalë për katër meshkuj, raporton nova.rs.

Arrestimi është kryer nga SBPOK dhe UKP me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike në Beograd.

Kujtojmë se vëllezërit Hoffman kanë qenë në vëmendjen e publikut ditët e fundit pasi u publikuan videot e tyre duke ngacmuar njerëzit, ku në njërën prej tyre shihet duke e rrahur një kamerier.

Vëllezërit Vidoviq janë “kik-boksier” dhe të njohur për shumë vepra të ndryshme penale siç janë rrëmbimet dhe rrahjet.