Berati ndez dritat e festave të fundvitit

Edhe pse nuk jemi zyrtarisht në sezon, Berati ka ndezur dritat e festave të fundvitit.

Në qytetin e një mbi një dritareve janë ndezur tashmë dritat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri dhe qytetarët duket se kanë nisur që tani ta shijojnë atmosferën.

Për më shumë nga atmosfera e festave në Berat, mund të shfletoni foto-galerinë më sipër.

Në kryeqytet dritat e pemës së Krishtlindjeve dhe ato të gjithë qytetit ndizen kryesisht në fillim të dhjetorit kur çelen zyrtarisht edhe javët e festave.