Djali i Erdoganit në marshimin pro-palestinez në Turqi

Bilal Erdogan, djali i presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, mori pjesë në një marshim të madh pro-palestinez në Stamboll, raporton AP.

Ai mori pjesë në protestë së bashku me ish-ministrin e brendshëm turk Suleiman Soylu dhe ish-kryetarin e parlamentit turk Mustafa Sentop.

“Le të sqarojmë se në cilën anë jemi. Të paktën duhet të lëmë të dëgjohen ndjenjat tona”, tha djali i Recep Tayyip Erdogan për agjencinë amerikane, raporton Times of Israel.

Më shumë se 1000 njerëz morën pjesë në protestë, duke mbajtur flamuj palestinezë dhe turq dhe duke brohoritur parulla kundër Izraelit dhe SHBA-së.