Dua emër shqiptar e jo arab

Juristja e njohur kosovare, Xhezide Selimi ka vendosur që të ndërrojë emrin në Zana.

Ajo në emisionin Çikat n’Fokus me Hateme Smajli që është prodhim i Gazetës Infokus, ka thënë se arsyeja për këtë është sepse dëshiron të ketë emër shqiptar dhe jo arab.

Ndër të tjera ajo ka treguar edhe se emrin që po dëshiron të ndryshojë e ka të përtërirë nga gjyshja.

Dëgjojeni se pse ka vendosur ajo të ndryshojë emrin dhe çfarë thotë për gjyshen e saj: