Flamuri i Kosovës vendoset në komunën e Leposaviqit

Është vendosur flamuri i Kosovës në objektin e Komunës së Leposaviqit. Gjithashtu, edhe kryetari, Lulzim Hetemi, ka hyrë në objektin komunal pas tensioneve që u zhvilluan përpara komunës.

Ndërsa, Policia e Kosovës e ka largaur barrikadën vendosur tek kjo komunë.

Më parë në objektet e komunave të Zveqanit dhe Zubin Potokut me asistimin e policisë kanë hyrë edhe kryetarët e atyre komunave.