Kurti gjatë vizitës te familjet e tre policëve: Po përpiqemi të marrim informacione për gjendjen e tyre

Kryeministri Kurti gjatë ditës së sotme ka vizituar familjarët e Beqir Sefës, Rifat Zekës dhe Shemë Mustafës, tre policëve të Kosovës të rrëmbyer dje nga forcat serbe në kufi me Serbinë e në brendi të territorit të Republikës së Kosovës. 

Zyra e Kryeministrit njofton se në Mitrovicë, Kurti u mirëprit nga familjarët e Shemë Mustafës, përfshirë të vëllanë e tij që ishte po ashtu polic kufitar.

Në fshatin Peran të Komunës së Podujevës, ai u prit nga familjarët e Beqir Sefës, në mesin të cilëve ishte dhe djali i tij, që po ashtu është pjesëtar i Policisë së Kosovës në Prishtinë dhe i angazhuar në Task Forcën për veri.

Në fshatin Letanc të Komunës së Podujevës, kryeministri Kurti pastaj vazhdoi me vizitën te familja e Rifat Zekës.

Tutje sipas njoftimit Kurti i ka njoftuar familjet e tre policëve se janë në përpjekje për të marrë sa më parë dhe sa më shumë informacione për gjendjen e tyre.