Nga 85 Perandorë Romakë, 25 ishin me prejardhje ilire!

Në foton më poshtë të siguruar nga disa dokumenta italiane nga ZgjohuShqiptar.info , mund të shikoni sqarimin e Perandorëve të Perandorisë Romake, nga ishin me prejardhje dhe sa ishin nga ajo pjesë.

Nga 85 Perandorë të Perandorisë Romake, siç përcjell “gazetahylli”, 25 Perandorë ishin me prejardhje Ilire.

Mjet efektiv natyral për psoriasis

Doktorët fshehin të vërtetën! Elimino rrudhat nga shtëpia lehtë!

16 nga Italia jashtë Romës, 9 nga brenda Romës, 2 nga Asia e Vogël, 4 pranë Lindjes, 6 nga Gjermania, 7 nga Spanja dhe 4 nga Afrika Veriore. Kurse 12 të tjerëve nuk u dihet vendlindja e tyre.

Pra më shumë Perandorë ishin me prejardhje Ilire.