Aksidenti fatal me Ferrari në Itali, Komuna e Junikut publikon foton e të riut që vdiq

Një kosovar nga kantoni Vaud i Zvicrës, DJ me profesion, vdiq tragjikisht në një aksident të rëndë me Ferrari të dielën në Italinë veriore. Vetura u copëtua, duke u shpërndanë dhe flakë të mëdha u panë në autostradë. Mediat italiane shkruajnë se Ferrari GT C4 i bardhë kishte qenë duke lëvizur me mbi 200 km/h kur ka rrëshqitur në rrugën e lagësht dhe është përplasur në anësore.

Komuna e Junikut ka bërë një postim për vdekjen e kosovarit.

Komuna e Junikut informon se viktima e këtij aksidenti është Hysni Qestaj.

Krahas ngushëllimeve, komuna ka publikuar edhe foton e viktimës së aksidentit.