Aksion i Policisë në Mitrovicën e Veriut, kapet një prej drejtuesve të mbrojtjes civile

Para pak çastesh në Mitrovicën e Veriut është zhvilluar një aksion i Policisë së Kosovës.

Siç bëjnë të ditur burimet e Gazetës Express nga ky aksion ka mbetur i arrestuar një prej udhëheqësve të asaj që njihet si mbrojtja civile.

Ndërkohë që është lëshuar sirena dhe serbët janë parë teksa grumbullohen në një pjesë të qytetit.