At Nikolla Xhufka provokon rëndë serbët në Gazimestan: Ju festoni humbjen këtu, sepse ju e humbet luftën – Ja çfarë i ndodhi më pas!

Prifti Ortodoks nga Shqipëria tashmë më i njohur për publikun shqiptarë, At Nikolla Xhufka, së bashku me moderatorin Sadri Imeri nën masa të rrepta të sigurisë në Gazimestan është futur aty edhe pse nuk e kanë lejuar të xhirojë dhe vizitojë.

Ai nga aty ka përçuar mesazh për serbët, të cilëve iu ka thënë se në këtë vend, ata e festojnë humbjen.

“Ju vizitoni Gazimestanin dhe festoni humbjen, sepse ju e humbët luftën”, tha Xhufka.

Ndiqeni videon më poshtë për më shumë detaje.