Çfarë nuk u pa nga kamerat, shikoni momentin kur tifozi i vogël shqiptar futet në fushë

Njësoj si në sfidën me Italinë dhe në atë me Kroacinë, një tjetër tifoz shqiptar futet në fushë, kësaj radhe në sfidën me Spanjën.

Në minutat e fundit të takimit, një tifoz i vogël arriti t’i shpëtonte sigurimit dhe u fut në fushën e lojës.

Gjithashtu ai nuk u arrit dot të kapej nga forcat e sigurimit të fushës, duke i ikur të gjithëve me vrap deri të tabelat e sponsorave.

VIDEO KËTU