Dardan Krivaqa alivanoset gjatë seancës së rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit

Dardan Krivaqa në seancën e sotme të rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit po raportohet se është alivanosur.

Atij menjëherë i ishte dhënë ndihma mjekësore dhe seanca më pas ka vazhduar.

Ndër tjera, në seancë ndodhi një debat mes babait të Marigona Osmanit dhe avokatit të Dardan Krivaqës.

Krivaqa sot kishte deklaruar se ai dhe e ndjera ishin përdorues të substancave narkotike.