Dëshmi të reja të vjedhjes së zgjedhjeve nga regjimi i Vuciqit: Në një shtëpi përdhese janë regjistruar 40 votues, shumica nga RS

Ka shumë dëshmi se zgjedhjet në Serbi të mbajtura më 17 dhjetor të vitit të kaluar ishin të padrejta. Ata bënë gjithçka nga Partia Përparimtare Serbe për të mos ndryshuar vullnetin e qytetarëve të mbarë vendit, veçanërisht të Beogradit, kështu që iu drejtuan një recete të sprovuar – atuti i tyre ishin votuesit fantazmë.

Janë regjistruar në nënstacione, në ujësjellës, spitale, telefona me pagesë… Të gjitha këto i ka zbuluar Partia Liri dhe Drejtësi dhe këtë javë ka paraqitur një tjetër dëshmi se pse duhet të anulohen këto zgjedhje, shkruan portali beogradas Direktno.rs.

Gjegjësisht, dëshmi e re e një mashtrimi të paprecedentë zgjedhor është regjistruar në komunën e Stari Gradit, më saktë në rrugën Jevrejska numër 17, ku në adresën e një shtëpie njëkatëshe janë regjistruar rreth 40 zgjedhës?! E pabesueshme!

“Në rrugën Jevrejska numër 17 në qytetin e vjetër, në një shtëpi njëkatëshe, janë regjistruar 40 votues të pabesueshëm. Vitin e kaluar janë regjistruar 33, shumica prej tyre nga Republika Srpska. Ky është një tjetër mashtrim zgjedhor, për shkak të të cilit zgjedhjet duhet të anulohen”, deklaroi OO Partia e Lirisë dhe Drejtësisë Qyteti i Vjetër.

Dhe më pas të gjithë e dokumentuan me një video, në të cilën treguan edhe se si duket shtëpia, ku ishin të regjistruar rreth 40 votues.

“A mund të besojë dikush që këtu në rrugën Jevrejska në numrin 17 jetojnë 40 veta, në vitin 2021 janë regjistruar vetëm gjashtë votues, në vitin 2022 shtatë, që sot sipas Istinomjerit gjoja të jetojnë 40 persona në këtë adresë. Janë votuesit. nga Bijeljina, Foça, Sokolac, Trebinje, Sarajeva, Zenica, Rogatica, Vishegrad”, thekson SSP në video

Pas kësaj kanë lexuar edhe kush është regjistruar në këtë adresë vitin e kaluar, me vërejtjen…

“Këta njerëz nuk kanë jetuar kurrë në këtë adresë. Ata janë regjistruar këtu vetëm për të votuar. Ky është një tjetër në serinë e mashtrimeve, për të cilat këto zgjedhje duhet të anulohen”, ka përfunduar OO Partia e Lirisë dhe Drejtësisë Stari Grad.

Kjo është vetëm një dëshmi tjetër e llojit të mashtrimit të bërë në zgjedhjet e 17 dhjetorit, por është edhe një tregues i ri se këto zgjedhje janë e kundërta e “më të pastrave”, siç i ka quajtur në disa raste Aleksandar Vuçiq.