“Dështuat…”/ Pas eliminimit të Adrit dhe Ilirianës, Gani Gërmia ka dy fjalë për BBVK

Adri dhe Iliriana ishin çfiti që u eliminuana nga gara për çmimin e madh.

Ata fatkeqësisht nuk arritën në finale.

Pas këtij eliminimi ka reaguar Gani Gërmia, i cili ka thënë se BBVK ka dështuar në të gjitha aspektet.

“Nuk kam fjalë për këta të dy, thjesht e merituan finale.

Dështuat në të gjitha aspketet BBVK”, shkruan Ganiu në Instagram.