Detektohet një zonë ku mund të jetë vetura, vazhdon aksioni i kërkimit në lumin Lepenc

Është duke vazhduar aksioni i kërkmit në lumin Lepenc, pas aksidentit të familjes Pacolli nga Kosova.

Bëhet e ditur se FSK-ja dhe ekipet nga Maqedonia e Veriut kanë detektuar një zonë të ngushtë, ku sipas analizave nuk mund të kalojë vetura sepse lumi ndahet në dy pjesë, shkruan Klan Maqedonia.

Tutje, ekipet po përqëndrohen në atë zonë për të gjetur veturën dhe personat që ishin në të.