Dua Lipa në top 10-shen e më të pasurve në Britaninë e Madhe nën moshën 40-vjeçare

Në edicionin e parë të listës së të pasurve “40 Under 40” nga “The Sunday Times”, emrat e famshëm si Harry Styles dhe Dua Lipa dalin në krye.

Ed Sheeran, këngëtari i njohur, zë vendin e 10-të me një pasuri prej 396.8 milionë euro.

Ndërsa Harry Styles shquhet si ylli më i pasur britanik nën moshën 40 vjeçare me një pasuri prej 204 milionë euro.

euro secili.

Lista gjithashtu përfshin yje të tjera të muzikës dhe artit, siç janë Adele dhe Daniel Radcliffe.

Megjithatë, në krye të listës së pasurisë gjendet Hugh Grosvenor, Duka i shtatë i Westminster, me një pasuri prej 11.7 miliardë euro.