Erdogan është lideri botëror që i besojnë më shumë në RMV, i pasuar nga Putin dhe Biden

International Republican Institute (IRI) ka publikuar rezultatet e matjes së opinionit në Maqedoninë e Veriut në periudhën shkurt-mars të këtij viti dhe ajo tërheq vëmëndjen është mbështetja e madhe për presidentin e Turqisë Recep Tayyip Erdogan, i pasur nga presidenti i Rusisë Vladimir Putin, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Erdogan është lideri botëror më i besuar në Maqedoni, në mesin e të anketuarve nga IRI, duke pasur mbështetje prej 34% të qytetarëve, të cilët kanë thënë se kanë mendim favorizues për të. 32% thonë se e mbështesin por jo aq shumë ndërsa 12% kanë thënë se nuk e mbështesin e 10% kanë refuzuar të përgjigjen për Erdoganin.

Erdogan është lideri botëror më i besuar në Maqedoni, në mesin e të anketuarve nga IRI, duke pasur mbështetje prej 34% të qytetarëve, të cilët kanë thënë se kanë mendim favorizues për të. 32% thonë se e mbështesin por jo aq shumë ndërsa 12% kanë thënë se nuk e mbështesin e 10% kanë refuzuar të përgjigjen për Erdoganin,