Hamasi pranon propozimin e SHBA për armëpushim në Gaza

Hamasi thuhet se ka pranuar një version të modifikuar të propozimit amerikan për një armëpushim në Gaza.

Përfaqësuesit e Hamasit pritet të udhëtojnë në Kajro në ditët në vijim për të diskutuar detajet përfundimtare dhe zbatimin e marrëveshjes.

Propozimi ndërkombëtar përfshin lirimin e të burgosurve, duke përfshirë fëmijë, gra dhe të moshuar dhe kthimin gradual të palestinezëve në Gaza.