I ruajtur me policë italianë, ja çfarë ndodh brenda kampit të emigrantëve në Shëngjin

Struktura pritëse e emigrantëve që do të vijnë nga Italia është gati në Shëngjin.

Nga pamjet që vijnë, duket se i gjithë kampi është ngritur dhe ruhet nga policët italianë, që e kanë marrë tashmë në Shëngjin.

Të pranishëm janë edhe dhjetëra gazetarë shqiptarë dhe italianë, të cilët janë në pritje të mbërritjes së kryeministres italiane Georgia Meloni, që do të inspektojë qendrën, e shoqëruar nga kreu i qeverisë shqiptare, Edi Rama.