Iu sekuestruan 50 milionë Euro| Kush janë Kristian dhe Drilona Boçi, emra të njohur në rrjetet sociale

Prokuroria e Tiranës ka sekuestruar 50 milionë euro pasuri të Kristian Boçit, emër i njohur në mediat sociale, Elman Bules si dhe 5 personave të tjerë të lidhur me ta.

Sipas prokurorisë së Tiranës Kristian Boçi rezulton i dënuari për drogë në Belgjikë dhe krijoi një shoqëri tregtare mes të cilës pastronte para.

Nga hetimet rezulton se Kristian Boçi ka bërë blerje fiktive me vlera jo reale, ndërsa ka marrë kredi të mëdha të pajustifikuara. Mes sekuestrimeve janë edhe 14 shoqëri tregtare.

Kush janë Kristian dhe Drilona Boçi

Drilona Boçi zotëron një nga atelietë më të njohura të veshjeve në Tiranë. Ajo ka marrë pjesë edhe në konkurse bukurie si dhe është e diplomuar për drejtësi.

Nga martesa me Kristian Boçi ka dy fëmijë.

Kristian njihet si boksier dhe influencer në rrjetet sociale. Ai njihet gjithashtu edhe për miqësinë e ngushtë me Bes Kallakun.

Midis dy çifteve, Besi-Xhensila dhe Kristian-Drilona ka pasur një miqësi të ngushtë. Ata ishin të pandarë nga njëri-tjetri, por miqësia e tyre u prish.