“Ju ishit Fiat, e ne Ferrari”, gazetari zviceran bën krahasim interesant në konferencën e Spallettit

Luciano Spalletti pranon se do t’i duhet të ‘ndryshojë gjërat’ pas eliminimit të Italisë nga EURO 2024.

Italia u mposht nga Zvicra me rezultatin 2:0, për t’u eliminuar nga Euro2024.

Pas ndeshjes, në fund të konferencës së Spallettit, një gazetar zviceran pyeti nëse ishte e drejtë të thuhej se Italia dukej si një Panda kundër një Zvicër të stilit Ferrari. Spalletti nuk e pëlqeu shumë këtë, por u përgjigj.

“Duhet të pranosh gjithçka. Kur humbisni, pranoni gjithçka. Ju jeni një shprehës i mrekullueshëm i sarkazmës dhe keni të drejtë, çfarë të them?” u përgjigj trajneri.

“Ju bëtë një punë më të mirë se ne; do të përpiqemi të jemi më mirë herën tjetër, duke qenë se nuk ju shkaktuam shumë problem sonte”, përfundoi ai.