Kishte humbur disa ditë, turistja franceze gjendet në malet shqiptare

Është gjetur pas disa ditësh turistja franceze, e cila ishte shpallur e humbur.

Aksioni për gjetjen e saj u zhvillua nga policia dhe një grup alpinistësh me përvojë.

Lajmi u bë i ditur nga ministri i Brendshëm i Shqipërisë, Taulant Balla.

Balla tha se francezja u gjet në Malin e Çikës.

“Shtëpia e shqiptarit është e mikut dhe e Zotit”, tha Balla.