Krijohet maska virtuale me flamur kombëtar për tifozët kuqezinj në futboll

SIMS Marketing Agency ka krijuar një filtër të veçantë për të shprehur mbështetjen e pakufishme të tifozëve kuqezinj për Kombëtaren e Shqipërisë në futboll. 

Tani të gjithë fansat e kuqezinjve, mund të ndajnë një maskë virtuale për fytyrën e tyre me flamurin kombëtar dhe të shfaqin me krenari pasionin që ata kanë për futbollin dhe kombin shqiptar.

Ftojmë të gjithë ndjekësit tanë të përdorin këtë filtër të veçantë, të postojnë fotot dhe videot e tyre dhe të shpërndajnë dashurinë për Shqipërinë. 

#tifozatkuqezi #KombetarjaShqiptare #Futboll #simsmarketingagency