“Kurrë mos i vizitoni piramidat”, turisti tregon pse nuk duhet shkuar në Egjipt

Një TikToker i ka vizituar piramidat e Egjiptit, por këtë tha se nuk ua rekomandon askujt. Siç shkroi Dailymail të martën, Carmie Sellito, që njihet në TikTok me nofkën “touchdalight”, publikoi pamje të piramidave nga brenda, derisa bëri edhe përshkrim.

“Arsyeja e parë është fakti që ju duhet të ngjiten në gjunjë për rreth 30-40 minuta dhe të lodheni, më lejoni t’u them, është si një rrugë me pengesa. Është gjithashtu mjaft e rrezikshme”, tha ai, derisa filmonte pamjen e piramidës brenda.

Duke përshkruar arsyen e dytë, Carmie u shpreh se brenda të zihet fryma nga mungesa e ajrit.

“Si do t’i ndërtoni në të vërtetë këto piramida, por jo kondicioner që do të jetojnë në vitin 2023”, tha ai me shaka.

Ndërsa, arsye e tretë sipas tij janë monumentet “shumë antike” që “s’ke pse të përjetosh diçka aty”.

Disa komentues thanë se pretendimet e tiktokerit nuk janë plotësisht me humor, pasi kishin vizituar edhe vetë atë hapësirë.

“Mendoje sikur të kishte edhe kondicioner… në një piramidë”, shtoi një komentues.