“Ky është transmetimi im i fundit në televizion” – prezantuesi ukrainas lë punën për t’iu bashkuar ushtrisë në luftën kundër Putinit

Prezantuesi i njohur televiziv në Ukrainë përmbylli edicionin e lajmeve duke u thënë shikuesve se do të lë punën e moderatorit për t’iu bashkuar Forcave të Armatosura të Ukrainës.

Luftimet në Ukrainë së shpejti do të hyjnë në vitin e dytë, dhe në muajt e fundit nuk ka pasur avancime nga asnjëra palë e luftimeve, transmeton Telegrafi.

Në fund të programit të lajmeve, Orest Drymalovksy, 29-vjeçar tha një lajm për shikuesit që askush nuk e priste.

Në një intervistë të mëvonshme ai deklaroi se ishte detyrë e tyre për t’u regjistruar në ushtri.

“Nuk ka rrugë tjetër për fitore”.