Largohen flamujt serbë nga objekti i Komunës së Zveçanit, vendoset flamuri i Republikës së Kosovës

Flamuri i Republikës së Kosovës është vendosur para pak minutash në objektin e Komunës së Zveçanit.

Gazetarja e T7, Elena Ukaj, po qëndron atje, prej ku ka dërguar pamje nga momenti kur janë larguar flamujt e Serbisë nga objekti dhe është vënë ai i Kosovës.

Objekti i Komunës së Zveçanit dhe komunave tjera veriore, janë duke u ruajtur nga Policia e Kosovës, pas tensioneve të djeshme.

Kryetari i Zveçanit, Ilir Peci, ka arritur të futet dje në objektin e komunës, vetëm pas asistimit të Policisë së Kosovës.