Lojtari i Izraelit e krahason fushën në “Fadil Vokrri” me “stallë derrash”

Lojtari më i njohur i Izraelit, Eran Zahavi e ka krahasuar fushën në stadiumin “Fadil Vokrri” me stallë derrash.

“Ishte më shumë stallë derrash se fushë futbolli. E kemi ditur se nuk do të jetë lehtë në secilën situatë dhe nuk morëm pikë sonte. Do të japim çdso gjë në ndeshjet me Zvicrën dhe Rumaninë”.

“Gjasat nuk kanë ndryshuar aq shumë. Por natyrisht do të ishte më mirë sikur të fitonim”, ka thënë Zahavi pas ndeshjes.