Mc Kresha si besimtar i devotshëm/ Thërret Ezanin në xhaminë e Mitrovicës

Rreperi Mc Kresha prej kohësh ka deklaruar dhe besimin e tij në Islam ku ka folur me superlativa rreth besimit.

Një video që qarkullon në internet duket se e ka konfirmuar edhe më shumë që Mc Kresha tashmë është një besimtar i devotshëm.

Në video shihet dhe dëgjohet qartë teksa Kresha thërret Ezanin në xhaminë e Mitrovicës.

Ja video: