Politikania serbe: Kosova u solidarizua me ne për tragjeditë, turp Vuçiqit për votën kundër tyre në KE

Politikania serbe, Jelana Jerinic ka thënë se është e turpshme vota kundër që Serbia i ka dhënë Kosovës për anëtarësimin në Këshillin e Evropës.

Në një intervistë për N1, Jerninic ka thënë se i gjithë regjioni u solidariuza me Serbinë pas dy ngjarjeve tragjike, ndërkohë që thotë që presidenti serb Aleksander Vuçiq s’ka treguar kurrfarë empatie me rastin e votimit për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës.

“Rajoni u solidarizua me aksidentet që ndodhën në Serbi, dhe ju e patë rreagkimin e presidentit për votimin rreth anëtarësimit të Kosovës në Këshill të Evropës, fare pa empati”, ka thënë ajo në N1, trasnmeton Express.