“Rrenc, mashtrues..”- Qytetarët kritikojnë ashpër Kurtin për injorimin e kërkesave të policisë

Reagimi i sotëm i Kurtit ndaj protestës Njësisë Speciale Intervenuese (NjSI), nuk u prit mirë nga qytetarët.

Ai në një status në “Facebook” ka shkruar se se se secili pjesëtar i NjSI ka pajisje në vlerë prej afër 10 mijë euro dhe se se të ardhurat mesatare të shumicës dërrmuese të pjesëtarëve të kësaj njësie elitare, sivjet shkuan mbi 2.200 euro në muaj.

Ky tentim për ‘vetëmbrojtje’ nga Kurti bëri që qytetarët ta vërshojnë postimin e tij me komente kritikuese.

Një qytetar u shpreh i zhgënjyer me të.

“Shumë i zhgënjyer kryeministër, kurgjo më i mirë se paraardhësit e tu, rrena”, shkroi ai.

Edhe komentuesit e tjerë e quajtën “rrenc” dhe “mashtrues”.

Kurti në reagimin e tij ka shkruar se janë 203 policë të Kosovës që sivjet patën të ardhura më të larta sesa Presidentja e Republikës.