Rusët bien në pritën me granata, disa prej ushtarëve humbën këmbët

Të paktën tre ushtarë rusë ranë në granata të lëna në fushë të hapur në Ukrainë, e dhënia e ndihmës së parë për ta u vështirësua.

Në pamjet e publikuara në rrjetin social X shihen rusët që ranë në granata toke, por derisa po tentonin të tërhiqeshin, granatat dhe bombat vazhdonin t’iu binin. Ata tentuan edhe të kërkonin ndihmë nëpërmjet radiolidhje, e me armë qëllonin në ajër.

Pamjet janë të rënda, pasi dy prej ushtarëve kishin humbur këmbët.

Nuk dihet lokacioni i këtij sulmi, derisa pamjet kanë nxitur reagime.

Luftimet mes ushtrisë ukrainase dhe asaj ruse po vazhdojnë në disa lokacione aktualisht. Trupat ruse kanë shënuar përparim.