Shërbimi i Google Wallet tani edhe në Kosovë, lajm i madh

Shërbimet e pagesave të Google tani e tutje janë aktiv edhe në Kosovë dhe ky lajm është një hap para për transaksionet automatike digjitale për qytetarët kosovarë.

Tani qytetarët duke shkarkuar aplikacionin Wallet që u mundëson klientëve të kryejnë pagesat pa kontakt, me shpejtësi dhe siguri të shtuar.

Kjo nismë ishte shtyrë para nga Google në bashkëpunim me bankën sllovene NLB dhe VISA siç është raportuar nga Koha.net

Ky shërbim në Kosovë do të jetë e dobishme për shumë qytetarë për shkak të shtrirjes së gjerë të internetit dhe grup moshës së rinisë me njohuri të teknologjive të reja.