Shiu i dendur shkakton dëme të shumta në Prishtinë, qytetarëve u bëhet thirrje të evitojnë daljet

Komuna e Prishtinës ka reaguar pas gjendjes së rëndë në kryeqytet si pasojë e reshjeve të shiut.

Komuna u apelon qytetarëve që të qëndrojnë në shtëpi.

“Të dashur qytetarë, për shkak të shiut të rrëmbyeshëm që ka shkaktuar dëme në kryeqytet, ju lutemi qëndroni në shtëpi ose në zona të sigurta nëse jeni jashtë shtëpisë.

Ekipet e Drejtorisë për Siguri dhe Emergjenca , si dhe zjarrfikësit , janë në terren duke punuar pa ndërprerje për të sanuar gjendjen.

Për çdo problem, telefononi në numrat kujdestarë (pa pagesë)  080012233 dhe 080012244.

Faleminderit për mirëkuptimin dhe kujdesin tuaj!”, shkruan Komuna e Prishtinës.