Shqiptarët e Amerikës “pushtojnë” Nju Jorkun, me flamuj, këngë e valle promovojnë traditat shqiptare

Qindra shqiptarë që jetojnë në SHBA kanë zhvilluar sot paradën vjetore të kulturës dhe traditave shqiptare.

Komuniteti shqiptaroamerikan kanë zhvilluar paradë në rrugët e Nju Jorkut me flamuj të Shqipërisë dhe Kosovës ndërsa janë veshur me veshje kuq e zi e këngë shqiptare.

Të pranishëm në paradë ishin dhe figura të shquara të vendit si princi Leka Zogu II.