Tensione në Kuvendin e Shqipërisë për Kosovën, deputeti i PD-së bllokon foltoren

Tensione përveç se në veri të Kosovës, janë parë edhe në seancën e Kuvendit të Shqipërisë, po ashtu për çështjen e Kosovës.

Siç raporton TopChannel, deputeti i PD-së, Asllan Dogjani, ka bllokuar foltoren e Kuvendit.

Ai ka kërkuar që të mbahet qëndrim për situatën në veri të Kosovës dhe si dhe me kidnapimin e tre zyrtarëve policiorë nga ana e policisë serbe.

Duhet të mbajmë qëndrim për Kosovën.” – ka thënë ai.

Ai ka kërkuar gjithashtu që Komisioni për Politika të Jashtëm të dënojë sulmet e Serbisë.

Kërkoj të mblidhet Komisioni për Politikat e Jashtëm dhe të dënojmë sulmet e Serbisë ndaj policisë së Kosovës.” – ka thënë ai.