Tërbimi në timonin e një Marcedezi: si fluturojnë njerëzit nga përplasja

Në parkingun e një qende tregtare në Zagreb, një 23-vjeçar në timonin e një Mercedezi luksos hodhi në ajër disa persona në një përplasje të dhunshme me një tjetër automjet.

Disa persona janë plagosur rëndë nga përplasja, ndërsa autori ka kërkuar ndjesë, duke thënë se nuk deshte…

Ai u ndalua nga Policia dhe po hetohet mbi arsyet se pse e bëri këtë veprim me pasoja në jetë njerëzore.