Ukraina këshillon civilët të shmangin përdorimin e urës së Krimesë

Ukraina u ka kërkuar civilëve që të shmangin përdorimin e urës së Krimesë.

Kyrylo Budanov tha se Ukraina “duhet të kontrollojë ujërat e Detit të Zi dhe të jetë e pranishme në gadishull” në mënyrë që mbrojtja dhe kundërofensiva e saj të jenë të suksesshme.

“Surprizat e reja i presin armiqtë dhe unë nuk do t’i rekomandoja popullatës civile të përdorë të ashtuquajturën urë të Krimesë”.

“Ne premtuam se forcat speciale ukrainase do të ishin në Krime në vitin 2023 dhe e përmbushëm këtë premtim”, shtoi ai.