Vdes avokuesi i të drejtave të njeriut, Agim Vatovci

Ka ndërruar jetë Agim Vatovci, ish-kryetari i Shoqatës së Personave me Aftësi të Kufizuara në Kosovë.

Lajmin e ka konfirmuar djali i tij, Burimi.

“Ju njoftoj se babai im ka ndërruar jetë”, ka shkruar ai në një postim.

Vatovci ishte një avokat i madh i të drejtave të njeriut dhe u shqua për aktivizmin e tij.