VIDEO/ Çifti amerikan Kenedi që luftoi për Shqipërinë, Kosovën dhe Çamërinë

Cili ishte çifti amerikan që kërkoi që Shqipëria, Kosova dhe Çamëria të mos ndaheshin ?

Si u sulmuan nga grekët ? Letra ndaj fuqive të mëdha dhe përse u shpallën armiq ? Si u zhduk historia e tyre ? Le ta kujtojmë çiftin Kennedy ashtu siç e meritojnë…

Ata sot njihen shumë pak pavarësisht se u përpoqën kaq shumë për shqiptarinë…