Zbulimet e mëdha që ndryshojnë historinë e shqiptarëve

Mure të vjetra, shpella të pikturuara, eshtra të lashta, një qytet misterioz…

Një vend i rrallë dhe me shumë histori…

Pak i njohur e shpesh i harruar…

Jeta këtu ka nisur që në agim të njerëzimit, por asnjëherë nuk është hulumtuar siç duhet…

Të dhënat, rrënojat, zbulimet arkeologjike dallohen edhe sot…

Çfarë qëndron pas tyre ?

Çfarë ishin këto vende kaq të vjetra dhe përse për to nuk është folur asnjëherë ?

Kush jetonte këtu ?

Mos e humbisni videon e plotë që tregon këto zbulime të jashtëzakonshme në zemër të Shqipërisë që ende nuk njihen