“Afrim Bunjaku hero i kombit” banderola në mbështetje të Kosovës në ndeshjen Shqipëri-Bullgari

Një banderolë në mbështetje të Kosovës është shpalosur në ndeshjen Shqipëri-Bullgari.

“Afrim Bunjaku hero i kombit” shkruhet në banderolën e mbajtur nga tifozët shqiptarë.
Një tjetër banderolë është shpalosur në stadium, ku shkruhet “Kur je mirë të duan të tan”.

Pas 6 ndeshjesh zyrtare, ku ka marrë 13 pikë dhe kryeson grupin eliminator të Gjermani 2024, Shqipëria e Sylvinhos po përballet me Bullgarinë në një test miqësor në stadiumin Arena Kombëtare.