Matvey Petrov, tjetër medalje të artë për Shqipërinë

Matvey Petrov ka fituar një tjetër medalje të artë për Shqipërinë në gjimnastikë.

Rusi me nënshtetësi shqiptare ka triumfuar në World Cup Szombathely 2023, të zhvilluar në Hungari.

Petrov mori 14 733 pikë në disiplinën e kalit me dorëza, duke lënë pas ukrainasin Oleg Verniaiev dhe çekun Radomir Sliz.