Mësuesi Shaqir Rrustemi nga Zhegra: Rinia po ngajnë mas xhamive, pa shkollë nuk të vyen as xhamia

Sa vjen e bëhet me interesante rubrika “Porosia e Bablokut” që është në kuadër të emisionit Kojshia Show. Kësaj radhe, mysafir ishte veterani i Arsimit, Shaqir Rrustemi nga Zhegra.

Në bisedën e tij me moderatorin Sadri Imeri, ai ndau shumë histori nga jeta e tij si dhe punën që kishte bërë në arsim, në ditët më të vështira për popullin shqiptar të Kosovës.

Mësuesi foli për problemet me të cilat ballafaqohet rinia e jonë edhe ditët e sotme.