Ndërron jetë ish-kryeministri italian Silvio Berlusconi

30 August 2019, Italy, Rome: Former Italian Prime Minister and leader of the Forza Italia party Silvio Berlusconi speaks during a press conference at the Rome's Quirinale presidential palace. Photo: Roberto Monaldo/LaPresse via ZUMA Press/dpa

Ka ndërruar jetë në moshën 86-vjeçar, ish-kryeministri italian Silvio Berlusconi.

Berlusconi u kthye në San Raffaele të premten e kaluar, pas një shtrimi të gjatë – 45 ditë në spital për shkak të pneumonisë dhe një forme leuçemie.

Mësohet se ai ka ndërruar jetë në spital.