“Një atentat realisht do të ishte i bekuar”, arrestohet serbi që e kërcënoi Vuçiqin me vrasje

Me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike në Beograd, Departamentit Special për Krimin e Teknologjisë së Lartë, është arrestuar një person që kërcënonte Aleksandar Vuçiqin.

Ai e ka kërcënuar presidentin serb me vrasje në rrjetin social X, gjegjësisht në ish-Twitter.

Siç raportojnë mediat serbe, bëhet fjalë për një përdorues të rrjetit me emrin O.S., i cili në atë rrjet social ka shkruar “Një atentat realisht do të ishte i bekuar”.

Ai e ka shkruar si koment në postimin “i gjithë programi i opozitës mund dhe duhet të reduktohet në një pikë: arrestimi i Aleksandër Vuçiqit”.